Se TEST - Billige Panasonic varmepumper fra Panasonic Fyn
Indledning - Gode TILBUD på Panasonic varmepumper - Salg, installation og service af varmepumper på Fyn og øvrige områder i Danmark


Se December TILBUD 2015 - Panasonic varmepumpe type: HZ9RKE fra Panasonic varmepumper FynSpar penge - Et godt TILBUD fra Ponasonic varmepumper FynPanasonic varmepumper Fyn har et godt TILBUD til kunder i hele Danmark

LINK - Se yderligere om Sand EntreprisePanasonic varmepumper Fyn - Sand Entreprise - har fokus på optimale PANASONIC-løsninger for kunden

Vi servicerer kunder i hele landet

Google mobilvenlig hjemmeside

Panasonic varmepumper Fyn - Billige Panasonic varmepumper


Panasonic Pro Partner - KMO-godkendt installatørMiljø-venlig energi fra Panasonic varmepumper FynRådgivning, salg og service af varmepumper

Installation og service af varmepumper på Fyn og i hele Danmark

Sand Entreprise servicerer kunder i hele Danmark
Sand Entreprise har domicil på Fyn, hvorfra kunder serviceres indenfor salg, installation, serviceeftersyn og service af varmepumper i hele landet.

Faglig erfaring indenfor VVS-branchen gennem 20 år
Et fagligt erfaringsgrundlag indenfor VVS-branchen gennem 20 år har skabt grundlag for, at firmaet de seneste år primært har beskæftiger sig med salg og servicering i forbindelse med varmepumper for kunder over alt i Danmark.

Panasonic Pro Partner - forhandler af varmepumper på Fyn
Med fokus på markedets bedste produkter er Sand Entreprise i dag Panasonic Pro Partner, som omfatter forhandling og servicering af Panasonic varmepumper vedr. luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Servicering af alle fabrikater af varmepumper
Fouden vi forhandler og servicerer Panasonic varmepumper, servicerer Sand Entreprise alle øvrige fabrikater af varmepumper på Fyn og øvrige landsdele i Danmark.

Vi sikrer lovpligtigt serviceeftersyn i hele landet
Når det drejer det sig om lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumper, skal dette udføres af en KMO godkendt servicemontør.
Sand Entreprise er KMO-godkendt til lovpligtigt serviceeftersyn, hvor vi servicerer indenfor alle typer og fabrikater af varmepumper i hele Danmark.

Serviceeftersyn af alle typer varmepumper

I Danmark skal vi satse mere på varmepumper
Her er der tale om en betydningsfuld teknologi, som vi skal satse langt mere på fremover, såfremt vi skal skabe fremtidens fossilfrie samfund. Den opfattelse er politikerne - nordiske som europæiske - enige om i dag. Varmepumper kan yde et væsentligt bidrag til, at vi får styr på CO2-udledningen såvel i Danmark som på globalt plan.
Se også: ..... Få TILSKUD og billig varme med en varmepumpe

Teknologien er veldokumenteret
Selvom teknologien er sikker og veldokumenteret, har anvendelsen af varmepumper i Danmark endnu ikke nået samme højder som ved vore nordiske naboer. Den endnu manglende udbredelse skyldes utvivlsomt, at befolkningen ikke har tilstrækkeligt kendskab til, hvilket potentiale der ligger i varmepumper. Med en effektiv og driftsikker kvalitets-varmepumpe kan man få billig varme overalt i Danmark. Forhør nærmere ved Sand Entreprise.

Panasonic er japansk og en af de store producenter
Panasonic er en japansk producent af utallige elektroniske produkter, så som fx fjernsyn, mobiltelefoni, stereoanlæg og varmepumper. Panasonic er et varemærke under Matsushita Electric Industrial Co Ltd. of Japan (MEI).

luft til luft-varmepumpe og Luft til vand-varmepumpe
Sand Entreprise kan tilbyde to forskellige typer. Fælles for begge typer gælder det, at varmepumperne udnytter luftens varme-energi. Se yderligere om:

Panasonic - Luft til luft-varmepumper........

Panasonic - Luft til vand-varmepumper.....


Al energi til boligen fra en varmepumpe
Panasonic omfatter både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Fx med en luft til luft varmepumpe kan en relativ billig varmeforsyning etableres i boligen eller sommerhuset. Sand Entreprise kan levere markedets mest effektive varmepumper, så resultatet herved bliver, at kunden er sikret optimal og billig varme i tiden fremover.

En luft til vand-varmepumpe er et fleksibelt produkt
Blandt markedets mest fleksible produkter er en luft til vand varmepumpe et sikkert valg. Den kan dække ethvert behov for energitilførsel til boligen, foruden en luft til vand varmepumpe kan installeres og sammenkobles med eksisterende varmeanlæg.

Luft til vand-varmepumpe tilsluttet boligens varmeanlæg
Mulighed for sammenkobling med eksisterende anlæg i boligen. Eksisterende anlæg kan eksempelvis omfatte: oliefyr, stokerfyr, gasfyr samt øvrige energi- og varmekilder, der i forvejen er installeret i boligen. Man fravælger ikke muligheden for anvendelsen af i forvejen etablerede energi- og varmekilder.

Mange fordele med en varmepumpe som varmekilde
- Miljøvenlig og giver store besparelser på varmeregningen
- Optimal drift kan fx opnås, når tilslutning sker til gulvvarmen
- Man kan mindske risikoen for fugtgener og skimmelsvampe
- På varme sommerdage kan der sikres behagelig temperatur i boligen

Store besparelser med en varmepumpe
Med en varmepumpe kan man opnå store besparelser i varmebudgettet, hvor alternativet tidligere har været opvarmning af boligen på traditionel vis. De helt store besparelser kan opnås, når boligen tillige er velisoleret.


Varme med varmepumper fra Sand Entreprise

Princip diagram for varmepumpe:


Funktionsdiagram for varmepumpe


Varme med varmepumper fra Sand Entreprise

Opvarmning / nedkøling med varmepumper

Luft til luft-varmepumpe til sommerhuset
Med en varmepumpe kan der sikres opvarming af sommerhuset, eller når det drejer sig om nedkøling af sommerhuset på varme sommerdage. Forhør nærmere ved Sand Entreprise om dine muligheder. Sand Entreprise sikrer gerne uforpligtende rådgivning og vejledning forud for påtænkt køb.


Varme med varmepumper fra Sand Entreprise

Råd og vejledning inden køb af Panasonic varmepumpe

Få råd og vejledning inden køb af varmepumpe
Inden køb og installation af en varmepumpe er det væsentligt, at kunden får et tilstrækkeligt grundlag at vurdere situationen ud fra.

Sand Entreprise kan oplyse om den optimale løsning
Med oplysning om særlige brugerkrav og de tilstedeværende boligforhold vil Sand Entreprise kunne oplyse om den optimale løsning med en varmepumpe.

Grøn energi fra Panasonic til den helt rigtige pris

Grøn energi fra Panasonic Fyn til rigtig pris

Kontakt Sand Entreprise og forhør nærmere.


Kontakt Sand EntrepriseCOMFORT SERVICE - helt i TOP


Panasonic varmepumper Fyn - Din leverandør af optimale løsninger for kunder i Danmark

Følg Sand Entreprise på Facebook


DMI-Landsudsigten      DR-Nyheder      TV guide      kalender      Følg Sand Entreprise på Facebook

TILBAGE

INTERN
Kaslundvej 31 - 5560 Aarup - Tlf.: 21 636 131 - CVR: 32 95 17 91
Leverandør til kvalitetsbevidste forbrugere


PeakCounter
PANASONIC varmepumper - Danmark
Linkkatalog linkfinder.dk